ورود / ثبت نام

رستوران ایتالیایی اُستریا فرانچسکانا

رستوران «اُستریا فرانچسکانا» در سال 1995 در شهر مودنا ، در ایتالیا توسط «ماسیمیو بوتورا» تأسیس شد و به سرعت در رده 50 رستوران برتر جهان قرار گرفت. این رستوران جزو رستوران های سه ستاره میشلن می باشد که اولین ستاره خود را در سال 2002 دریافت کرد و در سال های 2006 و 2011 موفق به کسب ستاره های دوم و سوم شد.

در سال 2016 و 2018 این رستوران ، اولین رستوران ایتالیایی بود که مقام برترین رستوران را در بین 50 رستوران برتر جهان کسب کرد. در سال 2015 مقام دوم و در سال های 2014 و 2013 مقام سومین رستوران برتر جهان را داشته است. دو مقام اول در سال 2014 متعلق به رستوران های Noma و El Celler De Can Roca بوده است.



«ماسیمیو بوتورا» مالک و سرآشپز رستوران و همین طور نویسنده دو کتاب زیر می باشد.

  • «هرگز به یک آشپز لاغر ایتالیایی اعتماد نکنید» Never Trust a Skinny Italian Chef
  • «نان طلا است» BREAD IS GOLD


او درباره شروع اشتیاقش به آشپزی گفته است : «من روی میز آشپزخانه و بر زانوهای مادربزرگم بزرگ شده ام و همانجا نقطه شروع اشتیاق من به آشپزی بود».

«ماسیمیو بوتورا» آشپزی را برخوردی از ایده ها ، تکنیک ها و فرهنگ ها می داند. آشپزی ریاضیات نیست ، بلکه احساسات است.از نظر او : «آشپزخانه رستوران لیستی از مواد تشکیل دهنده و یا توانایی های فنی نیست ، بلکه روایتی از چشم انداز ایتالیایی و احساسات ما است».

رستوران «اُستریا فرانچسکانا» در رسانه های محبوب :

  • در مجموعه تلویزیونی Master of None ، فصل 2 ، قسمت 2 به تصویر کشیده شده است.
  • در فصل 1 ، قسمت 1 برنامه Chef’s Table
  • فصل 2 ، قسمت 1 برنامه تلویزیونی Somebody Feed Phil ، هر دو سری اصلی Netflix

به تصویر کشیده شده است.

صاحب رستوران به همراه آشپزان

جهت کسب اطلاعات بیشتر می توانید به وب سایت های زیر مراجعه نمایید:

تهیه شده در گروه دیگچی


© 1400 تمامی حقوق محفوظ است.