ورود / ثبت نام

سجی یاماموتو / Seiji Yamamoto

«سیجی یاماموتو / Seiji Yamamoto» (متولد 1970) سرآشپز ژاپنی 3 ستاره میشلن و صاحب رستوران «ریگان» جزو 50 رستوران برتر جهان می باشد. در سال 2016 مجله فرانسوی Le Chef  «یاماموتو» را پنجمین سرآشپز جهان نامید ، که بالاترین رتبه غیر اروپایی در فهرست سرآشپزان  برتر می باشد.



«سیجی یاماموتو» اولین تجربه خود از پخت و پز را در سن 11 سالگی به دست آورد. پس از گذراندن مدرسه آشپزی ، او 11 سال دستیار «هیروشیا کویاما» سرآشپز رستوران Aoyagi  بود و در این مدت زیر نظر او وقت خود را صرف آشپزی کرد.



او در سال 2003 رستوران  Nihonryori RyuGin  را در توکیو باز کرد. بعد از تأسیس اولین رستوران خود ، رستوران Tonku RyuGin را در هنگ کنگ در سال 2012 و Shoun RyuGin را در تایپه در سال 2014 افتتاح کرده است. رستوران او در هنک کنگ نیز دارای دو ستاره میشلن می باشد.



«سیجی یاماموتو» در رستوران هایش ، کارکنانش را از فرهنگ های مختلف انتخاب می کند تا بتوانند چیزهایی را که از آنجا یاد می گیرند به دیگر نقاط جهان بفرستند و امیدوار است که با این کار غذاهای ژاپنی به تکامل برسند.  او احساس می کند بر خلاف غذاهای چینی ، عناصر غذاهای ژاپنی در فرهنگ های دیگر به خوبی توصیف نمی شود.



جهت کسب اطلاعات بیشتر می توانید به وب سایت های زیر مراجعه نمایید:

© 1400 تمامی حقوق محفوظ است.